Dawn of Defiance (DoD)

Chapter 1 episode 5

Vi bliver på base of operations, indtil Dronning amidala kommer for at føde sine tvillinger (Nihallo er blevet kaldt ned for at være hendes doctor, mens resten af gruppen blev kaldt ned som vagter). Fødslen bliver afbrudt da Dromm bryder ud i råb om Capital ships incomming, Amidala og hendes fødte barn kommer ombord The Spaceturtle sammen med de andre læger som arbejde på hende. Idet vi rammer hyperspace, ser vi ti star destroyers kommer ud af hyperspace, såddan begyndte vores rejse mod Narshadaa og Hutt Space.
Dromm, Alara og Naheera forlader skibet på Narshada, for at finde Cargo. Efter vi fik vores cargo satte vi kurs mod Ruusan hvor vi fik et job om at aflevere noget cargo til en planet i samme system som Alderaan.
På vej fra Ruusan til Caaaman Blev vi revet ud af hyperspace af fighter pilots hvor efter de åbnede ild efter os. Derfra sætter vi kurs mod Alderaan. Vi overleverede pigen til House Organa, hvor efter vi blev bedt om at sætte kurs mod Tattoine, hvor drengen skulle afleveres hos nogle fjerne slægtninge.
Da vi ankom til Tattoine, blev vi mødt af rebel agenter der transporterede babyen til hans slægtninge.
Gruppen bruger en uges tid på Tattoine hvor Alara shopper tøj, Dromm laver trade contacts og Naheera tager nogle odd jobs.
På Base blev vi beordret af Admiral Gilder til at rejse til planeten Kato for at finde ud af finde ud af hvordan Darga the Hutt, hjælper emperiet med projekt sarlac og hvad hun bruger de store mængder af rescourser som emperiet overførte til hende.

View
Chapter 1 - Episode 4
The end of chapter 1

Dromm får kæmpet sig op i cockpittet og sat auto piloten til Aldaraan.
Et par timer senere ankommer vi, og mødes med Senator Organa’s vagter der eskorterer dem og cryo tingen op til Senatoren.

Organa tog i mod os sammen med en ældre herre. Organa kom med nogle vage bemærkninger om at det ikke altid var hyggeligt under imperiet.
Den ældre herre er gruppens nye medlem Nihalo

Organa ønsker at vi flyver med O’Keefe til Felucia for at finde og evt redde en admiral der har haft sendt ham informationer.
Han har hørt at admiralen er blevet anholdt og tilbageholdt på Felucia.

Gruppen bruger lidt tid på at komme til hægterne igen, inden de rejser afsted.

Turen mod Felucia går fint, og vi ankommer perfekt hvor det var planlagt. Desværre er en Victory class Star Destroyer i orbit om planeten.
O’Keefe prøver at stikke af, men crasher i svampe junglen.
Junglen består af masser af større og mindre svampe og insekter, og der er megen larm.
Der viser sig også at være syre pøle, som Dromm får trådt i.
Lige efter dette, bliver gruppen angrebet af fire Felucians, der får delt lidt skade ud, inden de bliver nakket.
Lige efter dette dukker Vazus Mandrake op, en ældre human mand, og beder os stoppe fjendtlighederne.
Han var en del af en mercenary gruppe under klon krigene, men hans gruppe blev dræbt og han strandede her.
Han tilbyder at tage os med til Felucian byen nærved og fortælle dem at vi ikke er Empireal troops som de troede.
Byens bygninger er skåret ind i svampene, og uden for byen er et Effigy af døde Empireal troops.

Vazus vil gerne have vi sprænger fængslets kommunikations anlæg i luften og lukker fangerne ud.
Felucians leder kommer over mod os for at tale, med Vazus som tolk, og det virker som om han bliver i bedre og bedre humør efter hånden som han snakker med gruppen.
Felucians børn er syge, af en ukendt men ikke naturlig virus, der gør dem grå og indtørrede.
Det lykkedes Nihalo at lave en modgift, der får børnene i ro.

Samtidig med dette opdager Blank og Naheera en stormtrooper scout på en speeder, der har fundet Felucia lejren.
Dromm og Naheera hopper på hver sin Kybuck (ridedyr), og jagter ham ned. Dromm får nakket den første, men hans makker skyder ham ned inden Naheera slår ham med sit sværd.
Dromm bliver hjulpet tilbage til lejren, hvor Felucians bruger force powers til at heale ham, mens Nihalo helbreder børnene.
Ashawa prøver at lære hvordan de gør, men de er ikke villige til at dele den viden med dark side force users som hende.

Lederen tilbyder at sende 2 scouts med gruppen når de skal mod fængslet, da der er mange farer i junglen, inklusive Rancors.

Da Dromm endelig vågner fra sin sårede tilstand, midt om natten, har Naheera været ude og lave noget. Hun kommer tilbage til lejren, blodig, og ikke længere skizofren.

Nihalo har lært at sætte bomben.

Gruppen bliver rouset, og vi bliver ledt til fængslet.
De kravler ind gennem ventilations skakten, undtagen Blank der er for stor og må blive udenfor.
Ude i fængslet, finder de medical bay, og Ashawa føler er der bliver begået overgreb på Felucians derinde og går amok.
Indenfor er en imperial researcher, og to Felucians der er blevet modificeret med større muskler, Rancor scales og sværd i stedet for højre underarm.

Efter kampen blev rummet lootet og researcheren afhørt, inden han blev brutalt henrettet af Dromm.
På computeren fandt man schematics over stedet, slettede deres research data om Felucians og stjal resten af harddriven.

Dromm’s forslag om at nedlægge communications station før fængslet giver bagslag, da vagterne udenfor bliver alameret, og Nihalo tager kraftig skade før han når at reagere.
Blank ser vagterne reagere og charger ind for at beskytte Ashawa fra dem.
Han får næsten nedkæmpet vagterne, da de smider to thermal detonators.
Det lykkes både Blank og vagterne at løbe væk fra eksplosionen, og Blank dræber de sidste vagter udenfor.

Dromm giver Nihalo og Naheera ordre til at få sat bomben op, mens han selv, Ashawa og Blank render til fængslet for at få admiralen ud.
Da de ser to vagter, to warden droids og fire fanger i force fields, smider Dromm en Thermal Detonator derind.
Desværre har han fejlberegnet effekten af force fields’ne, og de tre andre fanger dør. Men admiralen overlever.

Bomben bliver sat og gruppen flygter.
De samles op af O’Keefe, der fortæller at de ikke skal til Alderaan, men til det øde system Zandrax
Der mødes de af rumskibet Resurgence, hvor Kaptajn Aidran Verana tager imod, og overtager bevogtningen af Admiralen, samt tilbyder ly.
Han overbringer Senator Organa’s tak.
Vi får tilbudt permanente quarters på fregatten, som kan bruges som Base of Operations.
Han fortæller også at Senatoren vil have flere opgaver til os, samt beder om at vi holder Senatorens navn ude af fortællinger om dette.

View
chapter 1 - episode 3

Vi starter med at være kommet ud af kurs og der komme en virus ombord og var på vej mod en planet der hed Baldrogian.
droiden prøvede at vække Alara med noget kold vand og ende med at få et hug med et lightsaber og måtte have Dromm til at reparere noget af skaden.
Og Auba forsvinder og en escape pod er forsvundet.
Gruppen ankommer til en rød planet som ”blank” genkender de gør landings skibet klart og tager ned på planeten og Alara senser en life form men da de kommer ned på planeten finder de at de bare er ruiner og at der ligger et meget dybt lag aske men de finder noget brændstof til YX-1980 på en ødelagt space station og de finder en Cathar som virker som om at den har flere personer inde i dens hoved.
De høre en lyd der kommer inde fra skoven det viste sig at være 3 varrackyler droiden falder til en af dem og går sort efter at varrackylerne døde rendte Dromm tilbage til transporten for at kunne samle droiden og valgte at samle Catharen op og den var meget sur over det.
De finder et strong hold som havde Dromm’s familiesymbol og de fandt et freigter der inde de alle bliver der i en 5 dage og efter de 5 dage kommer gruppen i tanke om at de har glemt deres cargo i Captain Sirona’s skib så de tager kontakt til hende og aftaler at mødes på Illum, da de skal til at forlade ilum efter at have fået deres cargo af Captain Sirona, senser Alara at Auba befinder sig på planeten dybt nede i en hule, Dromm vælger at storme ind i hulen og løber direkte ind i 3 Wampas, sammen med Alara mens Drioden og Catharen bliver på skibet, både dromm og Alara falder til wampaerne men tager et par stykker med inden drioden og Cathar dræber den sidste og får både Dromm og Alara på benene og de får fundet Auba og er nu på vej mod Alderaan, de er dog alle hårdt såret.

View

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.